Samenwerking

Esencja Onderzoek & Ontwikkeling werkt graag samen met anderen in het versterken van onderzoekend werken in het onderwijs. Voorbeelden van samenwerking zijn:

Onderwijs 124

Andrea is onderdeel van het multidisciplinaire netwerk Onderwijs124. In dit netwerk bundelen onderzoekers, adviseurs en kunstenaars hun krachten om met en in het mbo samen aan betekenisvol en innovatief onderwijs te werken. De leden van het netwerk werken op projectbasis samen en ontmoeten elkaar om te leren en te inspireren over thema’s die uitnodigen om anders te werken in onderzoek en onderwijsinnovatie (persoonlijk maken – samen maken – kennis maken – publiek maken).

"Andrea richt zich vol overgave en met zuivere bedoelingen op praktijkvragen waar ze haar wetenschappelijke kennis en onderzoekende geest dienend aan laat zijn. Andrea is integer, loyaal en een garantie voor kwaliteit."
Pieter Baay
Initiatiefnemer Onderwijs 124

MLI Aeres Hogeschool Wageningen

De deeltijdopleiding Master Leren en Innoveren van de Aeres Hogeschool is bedoeld voor professionals die sturing willen geven aan ontwikkeling en innovatie binnen hun beroepspraktijk. Praktijkgericht onderzoek om kennis te ontwikkelen en om innovaties te onderbouwen is een belangrijk speerpunt in deze opleiding. Andrea werkt als gastdocent en -beoordelaar samen met deze opleiding.

Andrea combineert haar werkzaamheden vanuit Esencja Onderzoek & Ontwikkeling
met de functie van practor Gepersonaliseerd Leren bij het VISTA college.